„Cine suntem si ce vrem?”

Acest pseudo-blog gazduieste discutii despre sistemele electorale si, la modul larg, despre tot ce este legat de mecanismele politice, sistemele politice si politica.

Oricine este invitat sa citeasca si sa comenteze liber. Nu este nevoie de expertiza, dar putina metoda nu strica, asa ca folositi cu incredere legaturile din dreapta paginii pentru lamurirea unor aspecte mai tehnice. Aveti la indemana pagina INDEX unde gasiti sistematizate materialele din acest site.

Am decis sa las liber accesul la comentarii si as dori sa ramana asa. Posturile off-topic vor fi triate iar cele interesante (chiar si cele doar de entertainment) vor fi pastrate si reclasificate, dar cele ofensatoare, inutile, agresive etc. vor fi sterse.

Si un mic DISCLAIMER: Articolele postate imi apartin mie, respectiv celor care publica aici sub semnatura proprie si cu acordul meu si reprezinta opinia, punctul de vedere al meu sau al semnatarilor. Aspectele tehnice se bazeaza pe expertiza proprie, iar pentru ca nu mi-am propus sa intru adanc in detalii stiintifice, tocmai pentru ca informatiile sa ramana accesibile unui numar mare de vizitatori, uneori am apelat la traduceri si adaptari propri sau explicatii pe largul inteles. Utilizarea continutului acestui site se poate face, cu citarea sursei si numai in scopuri non-comerciale. Continutul paginilor externe spre care conduc unele linkuri este protejat de autorii/proprietarii respectivi si va fi utilizat numai in acord cu politica fiecaruia in parte.
Va multumesc!